Προφίλ

Επαγγελματική Διαχείριση Κτιρίων!

Καλέστε μας στο 2130296767 ή στείλτε μας μήνυμα για μια λεπτομερή προσφορά,
πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Ποιοι Είμαστε

Με 15 χρονιά στο χώρο της παροχής υπηρεσιών σε πάνω από 150 κτίρια …και με πάνω από 30 συνεργαζόμενους συνεργάτες και προσωπικό η εταιρία μας σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες του κτιρίου σας.

Η διαδρομή μας

Η εταιρία μας ξεκίνησε την δραστηριότητα μας στις αρχές του 2004 , αρχικά στο χώρο παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και έκδοσης κοινοχρήστων. Η εμπειρία αυτή και η άμεση επαφή με τις πολυκατοικίες και τα κτίρια μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε τις δυσκολίες που οι ένοικοι αντιμετωπίσουν στην υποχρέωση να αναλάβουν την διαχείριση της πολυκατοικίας τους. Ήταν η εποχή όπου προσθέσαμε στις δραστηριότητες μας τις Διαχειρίσεις και τα Κοινόχρηστα δίνοντας λύσεις σε πολλά κτίρια και έχοντας ταχεία ανοδική πορεία στο χώρο των Διαχειρίσεων.

Το σήμερα και το αύριο …

Πλέον με την εμπειρία και την τεχνογνωσία η εταιρία μας μπορεί και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σήμερα και αναλαμβάνει την διαχείριση και την σωστή λειτουργία του κτιρίου σας προσφέροντας πλήρη φροντίδα σε όλες τις ανάγκες του κτιρίου σας, οικονομικές και τεχνικές . Μέσα από την καθημερινή έρευνα και την επαφή με το αντικείμενο η εταιρία μας εξελίσσεται για να ανταποκριθεί στο αύριο και με πλήρη διαφάνεια,, επαγγελματισμό και συνεργασία με τους ένοικους, πετυχαίνουμε το κοινό σκοπό που είναι η σωστή λειτουργία του κτιρίου σας.

nouro.service-logo-footer-c
Τηλέφωνα:

2130296767
6942066254

Διεύθυνση:

Ηρακλείου 10,
11146 Γαλάτσι